Tempat Kumpul Anak SMK YPPT Garut
 
IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Maling Hayam

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
BF

avatar

Jumlah posting : 3
Join date : 23.12.09
Age : 37
Lokasi : Pangatikan -Garut

PostSubyek: Maling Hayam   Sat Dec 26, 2009 11:47 am

Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum dikampung mah masih keneh loba imah panggung, jeung biasana kolong imah teh sok dijieun kadang hayam, kandang entog, kandang kelenci, pokona mah kolong imah teh sok dijieun kandang ingonan anu manfaat keur kulawargana, multi level meureun nya ayeuna mah istilahna teh.

Tah simaling teh caritana rek maling hayam, rerencepan muka panto kandang bari jeung dugdag-degdeg da sieun kadengeeun kunu boga imah, barang keur muka panto kandang ngadenge aya sora awewe "kang....tos dibuka......", simaling ngagerendeng na hatena "duh! nyahoeun aing muka panto", simaling jempe sakeudeung, teu kungsi lila tuluy moncor sirahna ka kandang, ti imah kadenge deui sora awewe "duh kang tos lebet nya !!!" sorana rada tarik, simaling ngorejat bari kukulutus dina hatena "haram jadah! nyahoeun aing rek maling hayam !", padahal nu dijero imah mah teu nyahoeun nanaon da puguh keur sosonoan, maklum masih pangantenan.

Isukna simaling jualan bonteng di pasar, kabeneran sipanganten oge indit kapasar, pas liwat ka tukang bonteng awewena nyarita ka salakina bari ngadilak ka tukang bonteng, pokna teh "kang siga nu wengi nya!". maksudna kana bonteng, tapi Tukang bonteng ngageubeug hatena, rey...... beungeutna ngadadak beureum, tuluy hudang tina diukna, beretek lumpat tipoporose sieun ditewak, hatena baceo "duh bener-bener nyahoeun ka aing". padahal si awewe mah ngomong kitu teh kanu boga salakina.

ngakak ngakak ngakak ngakak Keprok Keprok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://d2sule.blogspot.com/
Jalu

avatar

Jumlah posting : 3
Join date : 28.12.09
Age : 36

PostSubyek: Lucu pisan   Mon Dec 28, 2009 9:04 am

ngakak ngakak ngakak ngakak Teu kuat hayang seuri macana...Lucu pisan euy.... Alus pisan bisaan ari urang sundamah kana ngabodor jagona... Alus pisan ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Maling Hayam
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Sharing :: Bobodoran Sunda-
Navigasi: